Ciorba de pui tanar

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de pui tanar

Intr-o oala de 3 litri de apa se pune la fiert morcov, radacina de patrunjel si ceapa taiate marunt. Cand incepe zarzavatul sa fiarba, se pune puiul taiat in patru, precum si labele, capul, pipota si ficatul si orezul ales si spalat. Se pune sare. Se spumeste, se adauga borsul fiert deoparte si strecurat, cozi de ceapa verde, marar si patrunjel taiate fin si rosiile, taiate bucati si fara seminte.Inainte de a se servi se drege in castron cu un galbenus si smantana.

Ingrediente Ciorba de pui tanar

1 morcov

o radacina patrunjel

o ceapa taiata

1 pui

2-3 linguri orez

sare

bor

cozi de ceapa verde

marar

patrunjel

1-2 rosii

1 galbenu

2 linguri smantana

Categorii