Ciorba de radacinoase, cu varza murata si kaiser
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de radacinoase, cu varza murata si kaiser
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de radacinoase, cu varza murata si kaiser
Cum vremea s-a încălzit, trebuie să golim butoiul cu varză și să-l pregătim pentru recolta de la toamnă. Și ce este mai bun de făcut, din varza care a rămas, în afară de sarmale, dacă nu o ciorbiță gustoasă, cu afumătură și cu rădăcinoase? Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă.
Ingrediente Ciorba de radacinoase, cu varza murata si kaiser
3 morcovi
2 pătrunjei
1 țelină mică
3 roșii
2 cepe galbene
1 ceapă roșie
1 ardei gras verde
1 ardei gras roșu
ulei de floarea soarelui pentru călit legumele
1 varză mică
200 grame de kaiser afumat
1 legătură de frunze de pătrunjel
sare
piper
cimbru