Ciorba de radacinoase, cu varza murata si kaiser

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de radacinoase, cu varza murata si kaiser

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de radacinoase, cu varza murata si kaiser

 

Cum vremea s-a încălzit, trebuie să golim butoiul cu varză și să-l pregătim pentru recolta de la toamnă. Și ce este mai bun de făcut, din varza care a rămas, în afară de sarmale, dacă nu o ciorbiță gustoasă, cu afumătură și cu rădăcinoase? Din ingredientele de mai jos am făcut o oală de 4 litri de ciorbă.

Ingrediente Ciorba de radacinoase, cu varza murata si kaiser

3 morcovi

2 pătrunjei

1 țelină mică

3 roșii

2 cepe galbene

1 ceapă roșie

1 ardei gras verde

1 ardei gras roșu

ulei de floarea soarelui pentru călit legumele

1 varză mică

200 grame de kaiser afumat

1 legătură de frunze de pătrunjel

sare

piper

cimbru

Categorii