Ciorba de rata si pui cu zer
Reteta culinara Ciorba de rata si pui cu zer din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de rata si pui cu zer
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de rata si pui cu zer
Am pornit cu ideea sa fac ciorba de rata, dar cand am scos-o de pe oase (si eu am “pitici” in legatura cu carnea cu os in ciorba :p, nu numai Clementina), am constatat ca este cam putina carnita si am adaugat repede niste aripioare de pui. Deoarece inca nu este gata borsul si mai aveam zer...iar am acrit ciorba cu acest lichid minune :) Aaa, de obicei prefer varianta mai usoara, fara legume calite, dar azi asa am avut inspiratie. :)
Ingrediente Ciorba de rata si pui cu zer
700 g carne de rata cu os ( spate, gat, etc.)
4 aripioare pui
3 cartofi
2 morcovi
1 legatura loboda
2 fire praz
1 ceapa
60 g pastarnac
300 g dovlecei cuburi congelati
150 g ardei gras cubulete congelat
80 g fenicul
2 l zer
1 legatura leustean
sare
1 borcan de 800 g lecio.