Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate

Reteta culinara Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate

 

Ciorba de roșii cu dovlecel, este una dintre cele mai bune ciorbe pe timp de vară, atunci când roșiile de grădină sunt bine coapte, părerea mea. Și dacă este servită cu niște crutoane aromatizate, adică trase în unt cu usturoi și diverse condimente, atunci deliciul este maxim.  

Ingrediente Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate

1,5 kg roșii de grădină bine coapte

1 dovlecel(500 g pulpă)

1 ardei capia roșu

2 morcovi

1 rădăcină pătrunjel

1 rădăcină păstârnac

2 cepe galbene

2-3 căței de usturoi

50 ml ulei de măsline

cimbru

oregano

busuioc

tarhon

piper

sare

1,5 l apă

Pentru crutoane:

1/2 pâine toast, feliată

100 g unt

4 căței de usturoi

cimbru uscat

busuioc uscat

puțin parmezan ras

Categorii