Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate
Reteta culinara Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate
Ciorba de roșii cu dovlecel, este una dintre cele mai bune ciorbe pe timp de vară, atunci când roșiile de grădină sunt bine coapte, părerea mea. Și dacă este servită cu niște crutoane aromatizate, adică trase în unt cu usturoi și diverse condimente, atunci deliciul este maxim.
Ingrediente Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate
1,5 kg roșii de grădină bine coapte
1 dovlecel(500 g pulpă)
1 ardei capia roșu
2 morcovi
1 rădăcină pătrunjel
1 rădăcină păstârnac
2 cepe galbene
2-3 căței de usturoi
50 ml ulei de măsline
cimbru
oregano
busuioc
tarhon
piper
sare
1,5 l apă
Pentru crutoane:
1/2 pâine toast, feliată
100 g unt
4 căței de usturoi
cimbru uscat
busuioc uscat
puțin parmezan ras