ciorba de somon

Timp de preparare 50 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare ciorba de somon

Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul pt 3-4 minute. Se pune restul de apa si se lasa sa fiarba 30 minute, se incearca zarzavatul daca a fiert. Se pune rasolul de somon taiat bucati, se fierbe 15 minute la foc mic. Usturoiul se face mujdei se amesteca cu galbenusele si smintina + otetul, se adauga un polonic de zeama de ciorba, se omogenizeaza si se toarna peste ciorba. Se pun frunzele de leustean si cele de telina taiate marunt.

Ingrediente ciorba de somon

1 kg de rasol de somon

1 morcov

1 ceapa

2 cartofi

2 linguri orez

1 telina mica cu frunze si tije

1 lingura ulei

2 oua

2 linguri smintina

2 linguri de otet

3 fire de leustean

6 catei usturoi

2 litri apa

Categorii