ciorba de somon

Timp de preparare 45 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare ciorba de somon

Se toaca legumele si ardeiul, se taie cartofii cubulete si rosiile felii. Se prajeste 2-3 minute ceapa taiata marunt in uleiul de masline. Se adauga morcovul si albitura si se rumenesc 2-3 minute. Se adauga 3 litri apa, se sareaza, se fierbe 10 minute. Se adauga cartofii, rosiile, ardeiul si pestele. Daca mai este nevoie, se completeaza cu apa. Cand au fiert cartofii se ia de pe foc, se adauga patrunjelul maruntit, se acopera cu capac si se lasa 10 minute. Dupa ce se pune in farfurie, se stoarce deasupra 1/2 lamaie, dupa gust.

Ingrediente ciorba de somon

1 kg tacamuri de somon (se gasesc la supermarket

sunt foarte ieftine)

1 buc ceapa

2 buc morcov

1 buc patrunjel

1 buc telina

2 buc ardei

2 buc rosii

2 buc cartofi

1 buc lamiie

1 lingura ulei de masline

1 legatura patrunjel verde

sare dupa gust

Categorii