Ciorba de varza cu afumatura

Reteta culinara Ciorba de varza cu afumatura din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de varza cu afumatura

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de varza cu afumatura

 

O supa foarte gustoasa.

300-400 gr afumat 150 gr varza tocata julienne 1 ceapă mare 1 morcov 1 ardei rosu kapia 1 ardei verde 2-3 cartofi 1/2 telina mica 1/2 dovlecel 30-50 ml ulei 3-4 linguri pasta de rosii sare frunze de telina sau de zada

Mai intai calim ceapa tocata marunt impreuna cu morcovul ras si carnea afumata cu ulei incins.

Adaugati 2-3 cani de apa, cartofii si varza, acoperiti oala cu un capac si gatiti 20-25 de minute.

Adaugam telina, ardeii si dovlecelul, toate taiate cubulete si pasta de rosii si mai lasam la fiert 20-25 de minute. Desigur, acoperim din nou oala cu capacul.

La final adaugam supa noastra de sare si adaugam frunzele de telina tocate marunt. Poftă bună! 

Ingrediente Ciorba de varza cu afumatura

300-400 gr afumatura

150 gr varza tocata julienne

1 ceapa mare

1 morcov

1 ardei kapia rosu

1 ardei verde

2-3 cartofi

1/2 telina mica

1/2 dovlecel

30-50 ml ulei

3-4 linguri pasta de tomate

sare

frunze de telina sau de leustean

Categorii