Ciorba de vitel cu legume si perisoare

Reteta culinara Ciorba de vitel cu legume si perisoare din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de vitel cu legume si perisoare

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de vitel cu legume si perisoare

 

INGREDIENTE
1 bucata frumoasa de antricot de vitel fara os, mai grasuta, cu firisoare de grasime (450-500 g) 2 morcovi 1 ceapa mare + 1 ceapa mica 2 albituri (pastarnac/patrunjel/o bucata de telina) 1 mana de spanac/stevie/loboda 1 legatura leustean 1,5 l bors (1/2 plic bors magic) 4-5 linguri amestec pentru ciorbe 3 linguri orez 1 legatura patrunjel 3 lingurite baza pentru mancaruri (de vita) 1 ardei kapia rosu/gogosar sare, piper pentru dres: otet, smantana, galbenus – dupa gust

Ingrediente Ciorba de vitel cu legume si perisoare

1 bucata frumoasa de antricot de vitel fara os, mai grasuta, cu firisoare de grasime (450-500 g)

2 morcovi

1 ceapa mare + 1 ceapa mica

2 albituri (pastarnac/patrunjel/o bucata de telina)

1 mana de spanac/stevie/loboda

1 legatura leustean

1,5 l bors (1/2 plic bors magic)

4-5 linguri amestec pentru ciorbe

3 linguri orez

1 legatura patrunjel

3 lingurite baza pentru mancaruri (de vita)

1 ardei kapia rosu/gogosar

sare, piper

pentru dres: otet, smantana, galbenus – dupa gust

Categorii