Ciorba de vitel cu trufandale
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de vitel cu trufandale
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de vitel cu trufandale
Pentru ca suntem in luna noiembrie, deja loboda rosie, ceapa verde sunt trufandale pentru aceasta vreme. Mi-am dorit o ciorba plina de culoare si legume, plus ceva carnita de vitel pentru un gust si mai bun.
Ingrediente Ciorba de vitel cu trufandale
cca 500 g carne de vitel dupa ce a fiert ( adica un os cu carne si ceva cartilagii )
1 legatura ceapa verde
2 cepe rosii mai mici
2 morcovi potriviti
1 pastranac mai mic
1 patrunjel radacina mai mic
2 ardei rosii micuti
1 legatura de loboda rosie
1 lingura de vegeta home made
sare dupa gust
sare de lamaie pentru acrit
leustean verde tocat