Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt
Plină de gust și culoare această ciorbă din legume de vară dreasă cu iaurt este bună atât caldă, cât mai ales rece de la frigider, în zilele toride de vară. Am adăugat în această ciorbă majoritatea legumelor pe care le-am găsit pe tarabele din piață, mai puțin vinetele și varza. Am ales să tai legumele fideluță să fie în ton cu păstăile de fasole și au arătat așa ca niște tăiței.
Ingrediente Ciorba din legume de vara dreasa cu iaurt
2 cepe
1 morcov
1 ardei gras, roșu
1 dovlecel
350 g păstăi de fasole fideluță
1/2 rădăcină de țelină
1 rădăcină de păstârnac
3 roșii de grădină
100 ml ulei de floarea soarelui
3,5 l apă
sare
piper
200 g iaurt
2 gălbenușuri
2 linguri oțet
3 fire leuștean
3 fire mărar
3 fire pătrunjel verde
3 fire frunze de țelină