Ciorba dupa taierea porcului

Reteta culinara Ciorba dupa taierea porcului din categoria Ciorbe. Cum sa faci Ciorba dupa taierea porcului

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba dupa taierea porcului

 

Nu stiam ce denumire sa-i pun, fiindca este o ciorba cu de toate, noi o pregatim a doua zi dupa sacrificarea porcului, este o ciorbica foarte buna!!!

Ingrediente Ciorba dupa taierea porcului

400 gr carne cu os

500 gr carnati de casa ( doar compozitia, ramasite care nu sunt umplute in mat)

1 ou

100 gr creier de porc

2 morcovi

2 radacini patrunjel

1 ardei gras rosu

o bucata de telina mica

1 ceapa

1 varza mica murata

moare (zeama de varza murata, dupa gust)

sare, piper

frunze de patrunjel

Categorii