Ciorba "Saint-Germain"
Instructiuni de preparare Ciorba "Saint-Germain"
Ingrediente Ciorba "Saint-Germain"
500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt
500g mazare uscata,200g smantana,2 galbenusuri,100g praz,2 l apa,3 laptuci,500g unt
Reteta culinara Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească din categoria Ciorbe
Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios - Cum se prepara acest Borș de spanac dr
Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare - Cum se prepara Ciorba d
Ciorba de cartofi cu costita afumata -reteta cu nr. 1600 - Costita afumata se spala si se portioneaz
Ciorba cu legume si perisoare de ciuperci - Reteta gustoasa de post - Cum se prepara Ciorba cu legum
Ciorba de legume, cu varza acra - Reteta gustoasa de post - Cum se prepara Ciorba de legume, cu varz
Ciorbă rădăuțeană - Rețeta gustoasă cu pui, smântână și usturoi - Cum se prepară Ciorbă rădăuțeană -
Ciorba de miel - Reteta gustoasa cu smantana - Cum se prepara Ciorba de miel - Reteta gustoasa cu sm