Ciorba taraneasca - cu peste afumat
Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba taraneasca - cu peste afumat
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba taraneasca - cu peste afumat
Zilele acestea am preparat masa strict cu ingrediente aflate prin frigider , balcon , dulapuri . Asta in dorinta de a mai face loc si a evita risipa . Ciorba aceasta a iesit una pe cinste , nici ca se putea mai buna . ,, Mancare romaneasca "
Ingrediente Ciorba taraneasca - cu peste afumat
1 bucata peste afumat cu lemn de fag [ macrou-de calitate ]
1 ceapa
1 morcov mare
1 dovlecel
1 rosie
1 cana mazare verde- congelata
1 cana fasole boabe rosie- fiarta
1 mana buna de varza taiata fasiute
1 tija mare uscata de leustean
1 tija mare uscata de tarhon
1 gogosar rosu
1/2 ardei galben
1/2 ardei verde
3 cartofi
3 linguri pasta de rosii
100 ml ulei
sare
piper
patrunjel verde