Ciorba taraneasca - cu peste afumat

Reteta culinara din categoria Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba taraneasca - cu peste afumat

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba taraneasca - cu peste afumat

 

 Zilele acestea am preparat masa strict cu ingrediente aflate prin frigider , balcon , dulapuri . Asta in dorinta de a mai face loc si a evita risipa . Ciorba aceasta a iesit una pe cinste , nici ca se putea mai buna . ,, Mancare romaneasca "

Ingrediente Ciorba taraneasca - cu peste afumat

1 bucata peste afumat cu lemn de fag [ macrou-de calitate ]

1 ceapa

1 morcov mare

1 dovlecel

1 rosie

1 cana mazare verde- congelata

1 cana fasole boabe rosie- fiarta

1 mana buna de varza taiata fasiute

1 tija mare uscata de leustean

1 tija mare uscata de tarhon

1 gogosar rosu

1/2 ardei galben

1/2 ardei verde

3 cartofi

3 linguri pasta de rosii

100 ml ulei

sare

piper

patrunjel verde

Categorii