Ciuperci cu smantana pe paine prajita

Timp de preparare 25 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci cu smantana pe paine prajita

Ceapa si usturoiul tocate se calesc intr-o lingura de ulei incins. Se adauga untul si apoi ciupercile tocate. Se calesc pana se evapora tot lichidul. Se potrivesc de sare si se adauga smantana.

Se da intr-un clocot, se presara verdeata si se stinge focul. Intre timp se prajesc feliile de ciabatta. Se pune compozitia de ciuperci pe fiecare felie si se serveste.

Supa de telina si hribiPlacinta cu carne de caprioaraCoq au Vin rapidFasole verde cu rosii si ierburiSupa cu ou plutitorSomn cu smantana si ciuperci.

Mancare de iepure cu sosCiuperci Portobello la gratar cu cimbru si usturoiBruschetta cu ciuperci si sos aioliChiftelute cu ciuperci si smantanaBors rece de legumePui cu rosii si tarhonMiel inabusitCiuperci cu lamaieSote de ciuperci cu nuci prajite.

Ingrediente Ciuperci cu smantana pe paine prajita

1 ½ lingura ulei masline,

3 cepe,

1 catel usturoi,

50 g unt,

700 g hribi,

3 linguri smanatana de frisca,

½ lingura cimbru tocat,

1 lingura patrunjel proaspat tocat,

8 felii ciabatta.

Categorii