Conopida cu pesmet prajit in unt /blumenkohl mit butterbrösel

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Conopida cu pesmet prajit in unt /blumenkohl mit butterbrösel

Conopida se curata de frunze, se spala si se fierbe citeva minute, pina s einmoaie in apa sarata sau in apa cu cuburi de supa ,sa in supa facuta in casa.

In grasime se prajeste pesmetul si se condimenteaza cu ceva nucsoara si piper.Conopida se desface in bucati,se portioneaza si se presara peste ea, pesmetul prajit si frunze de patrunjel Se poate serviii.

Linga se serveste, asta daca se doreste un vin alb.

Ingrediente Conopida cu pesmet prajit in unt /blumenkohl mit butterbrösel

1 capatina sanatoasa de conopida

100g unt/ulei de masline

3/4 ls pesmet

nucsoara

piper

1-2 cuburi de supa Maggi/Knorr sau supa facuta in casa

frunze de patrunjel

Categorii