Cookies cu nesquik si fulgi de ciocolata amaruie
Instructiuni de preparare Cookies cu nesquik si fulgi de ciocolata amaruie
Se incinge cuptorul la 200?C.Intr-un vas, se bate untul cu zaharul apoi se adauga oul si se mixeaza bine.Se adauga sosul Nesquik si esentele de alune de padure si vanilie.
In alt vas, se amesteca faina cu praful de copt si bicarbonatul apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.Se inglobeaza si fulgii de ciocolata.
Din compozitia obtinuta se formeaza bilute care apoi se aseaza intr-o tava tapetata cu foaie de copt, la distanta de aprox. 3-4 cm.
Biscuitii se dau la copt 10-15 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit apoi se scot si se lasa sa se raceasca.
Ingrediente Cookies cu nesquik si fulgi de ciocolata amaruie
200 g unt, la temperatura camerei
200 g zahar
1 ou
100 g sos Nesquik
500 g faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 lingurita esenta de alune de padure
1 lingurita esenta de vanilie
200 g fulgi de ciocolata amaruie