Cornulete alb-negru

Reteta culinara Cornulete alb-negru din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Cornulete alb-negru

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cornulete alb-negru

 

INGREDIENTE
Prima foaie: 200 ml ulei 300 ml apa minerala 4 linguri zahar 1 pliculet praf de copt sau 1 cubulet de drojdie 2 plicuri zahar vanilat faina cat cuprinde (sa nu fie aluatul foarte tare) Pentru a doua foaie: la fel ca la prima foaie doar ca inlocuim zaharul vanilat cu esenta de rom si adaugam 2 linguri de cacao Pentru sirop: 1 cana apa 1/2 cana zahar nuca de cocos

Ingrediente Cornulete alb-negru

Prima foaie:

200 ml ulei

300 ml apa minerala

4 linguri zahar

1 pliculet praf de copt sau 1 cubulet de drojdie

2 plicuri zahar vanilat

faina cat cuprinde (sa nu fie aluatul foarte tare)

Pentru a doua foaie:

la fel ca la prima foaie doar ca inlocuim zaharul vanilat cu esenta de rom si adaugam 2 linguri de cacao

Pentru sirop:

1 cana apa

1/2 cana zahar

nuca de cocos

Categorii