Cornulete aperitiv

Reteta culinara Cornulete aperitiv din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Cornulete aperitiv

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cornulete aperitiv

 

Inspirat de Cristina. Foarte bune au fost.

 

INGREDIENTE
270g foietaj proaspat 4 linguri ketchup picant 8 felii sunca presata 8 felii branza topita 1 galbenus pentru uns

Se intinde foaia de aluat pe blat si se netezaste cu sucitorul.

Se taie in doua pe lungime si fiecare jumatate in triunghiuri.

Se pune pe fiecare triunghi ketchup, sunca si branza topita.

Se rasucesc cornuletele si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se ung cu galbenus de ou si se introduc in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute.

Cand sunt rumenite frumos se scot si se lasa la racit.

Sunt foarte bune calde dar si reci.

Pofta Buna!

Ingrediente Cornulete aperitiv

270g foietaj proaspat

4 linguri ketchup picant

8 felii sunca presata

8 felii branza topita

1 galbenus pentru uns

Categorii