Cornuri cu branza sarata in aluat

Reteta culinara Cornuri cu branza sarata in aluat din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Cornuri cu branza sarata in aluat
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornuri cu branza sarata in aluat
Aveam niste branza telemea prin frigider si m-am gandit sa fac aceste cornuri atat de bune si gustoase, sunt perfecte la micul dejun, dar si in timpul zilei. De ce nu, se pot inlocui cu painea; chiar au iesit minunate.
Ingrediente Cornuri cu branza sarata in aluat
600-650g faina
1 lingurita de sare
1 cub drojdie
1 lingurita de zahar
200g lapte
100g apa minerala
1 ou + 1 albus de ou
100ml ulei
200g branza telemea (sarata)
Optional: felii de carne, pentru umplut o parte din cornuri
1 galbenus de ou
2-3 linguri lapte
susan pentru presarat deasupra