Cornuri cu branza sarata in aluat

Reteta culinara Cornuri cu branza sarata in aluat din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Cornuri cu branza sarata in aluat

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cornuri cu branza sarata in aluat

 

Aveam niste branza telemea prin frigider si m-am gandit sa fac aceste cornuri atat de bune si gustoase, sunt perfecte la micul dejun, dar si in timpul zilei. De ce nu, se pot inlocui cu painea; chiar au iesit minunate.

Ingrediente Cornuri cu branza sarata in aluat

600-650g faina

1 lingurita de sare

1 cub drojdie

1 lingurita de zahar

200g lapte

100g apa minerala

1 ou + 1 albus de ou

100ml ulei

200g branza telemea (sarata)

Optional: felii de carne, pentru umplut o parte din cornuri

1 galbenus de ou

2-3 linguri lapte

susan pentru presarat deasupra

Categorii