Cornuri cu gem si miez de nuca

Reteta culinara Cornuri cu gem si miez de nuca din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Cornuri cu gem si miez de nuca
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Cornuri cu gem si miez de nuca
Azi mi-am propus sa fac doi cozonaci, dar cu gandul la pachetul lui Costel am schimbat planul si-am pregatit niste cornuri pufoase, cu gem de prune si miez de nuca.
Ingrediente Cornuri cu gem si miez de nuca
Aluat :
6 oua
120 g unt
260 g zahar
300 ml lapte
1,1 kg faina
1/2 lingurita sare
coaja de la o lamaie
1 pachet drojdie uscata Dr.'Oetker
Umplutura:
1 borcan mare cu gem de prune ( 800 g )
300 g miez de nuca
100 g nuca de cocos ( daca gemul este mai moale )
o fiola cu esenta de vanilie
Pentru uns:
1 ou
o lingura de zahar tos