Cornuri cu vanilie si cacao

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Cornuri cu vanilie si cacao

Impartit aluatul in doua. la jumatate din aluat mai adaugat 1 lingura de cacao si 1 lingura de lapte. pus sa creasca pentru 30 de minute.

Format cate 4 cercuri din fiecare aluat si impartit in cate 8 parti. Luat un triunghi alb, uns cu gem de caise si pus peste un triunghi marou si format cornul. Asa procedat si cu celelalte, alternand triunghiurile albe cu cele marou .

In 30 de minute s-au copt. Cand scos din cuptor uns cu sirop de brad, astfel au capatat un luciu aparte si un gust placut.

Ingrediente Cornuri cu vanilie si cacao

7,5 g de drojdie la dospit cu

4 linguri de zahar si

3 linguri de faina in

150 ml de lapte caldut.

500 g de faina,

1/2 plic praf de copt,

100 ml de ulei,

100 ml de lapte,

1 plic zahar vanilinat,

2 oua si drojdia.

Categorii