Cornuri cu vanilie si cacao

Instructiuni de preparare Cornuri cu vanilie si cacao
Impartit aluatul in doua. la jumatate din aluat mai adaugat 1 lingura de cacao si 1 lingura de lapte. pus sa creasca pentru 30 de minute.
Format cate 4 cercuri din fiecare aluat si impartit in cate 8 parti. Luat un triunghi alb, uns cu gem de caise si pus peste un triunghi marou si format cornul. Asa procedat si cu celelalte, alternand triunghiurile albe cu cele marou .
In 30 de minute s-au copt. Cand scos din cuptor uns cu sirop de brad, astfel au capatat un luciu aparte si un gust placut.
Ingrediente Cornuri cu vanilie si cacao
7,5 g de drojdie la dospit cu
4 linguri de zahar si
3 linguri de faina in
150 ml de lapte caldut.
500 g de faina,
1/2 plic praf de copt,
100 ml de ulei,
100 ml de lapte,
1 plic zahar vanilinat,
2 oua si drojdia.