Cosulete umplute cu salata de ciuperci

Reteta culinara Cosulete umplute cu salata de ciuperci din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Cosulete umplute cu salata de ciuperci

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Cosulete umplute cu salata de ciuperci

 

Aluaturi de casa   Reteta apartine dragei noastre Merisor, careia ii multumesc tare, tare mult. >:D<

 

INGREDIENTE
Cosulete 400 g faina 100 g unt gras moale 1 ou 1/2 lingurita sare 1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu otet 200 g smantana Salata de ciuperci: 2 conserve de ciuperci taiate 2 castraveti in otet 1 ceapa maioneza (2 galbenusuri fierte, 2 galbenusuri crude, un praf de sare, 1 lingurita de mustar, putina zeama de lamaie, ulei) marar sare piper

Cosulete: Punem faina intr-un bol mai mare si adaugam peste ea restul de ingrediente. Framantam un aluat si in functie de consistenta, mai adaugam sau nu faina pana acesta devine nelipicios. Infasuram in folie alimentara si il dam la frigider pentru o jumatate de ora. Punem forma de cosulete pe flacara de la aragaz, o ungem cu putin ulei(doar la inceput), punem bile de aluat cat sa ocupe 3/4 din forma si le coacem la fel ca pe nuci intorcand forma dupa 2-3 minute. Dupa coacere, cosuletele se vor lasa la racit si apoi se vor umple cu salata de ciuperci.

Salata de ciuperci: Ciupercile si castravetii taiati marunt se pun la scurs intr-o strecuratoare, dupa care se amesteca cu maioneza, ceapa taiata marunt si mararul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ingrediente Cosulete umplute cu salata de ciuperci

400 g faina

100 g unt gras moale

1 ou

1/2 lingurita sare

1 lingurita de bicarbonat de sodiu stins cu otet

200 g smantana

2 conserve de ciuperci taiate

2 castraveti in otet

1 ceapa

maioneza (2 galbenusuri fierte, 2 galbenusuri crude, un praf de sare, 1 lingurita de mustar, putina zeama de lamaie, ulei)

marar

sare

piper

Categorii