Coulis de capsuni

Reteta culinara Coulis de capsuni din categoria Dulceata / Gem. Cum sa faci Coulis de capsuni

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Coulis de capsuni

 

Coulis este un sos gros, preparat din legume sau fructe si trecut prin sita. Coulis-ul de capsuni este delicios alaturi de un croissant proaspat sau poate fi ingredientul cheie dintr-un desert cu care vrei sa impresionezi. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Incercati aceasta minunatie daca tot a venit sezonul capsunelor ! :D

Ingrediente Coulis de capsuni

Garrone/Cherry/Martini rosu – 200 ml Capsuni – 800 g – 1 kg Cardamon boabe – 4 buc Anason stelat – 1 buc Baton de scortisoara – 1 buc Bobite de ienibahar – 4 buc Fulgi de chilly – 2 – 3 fulgi Coaja rasa de la o 1/2 portocala Pastaie de vanilie – 1/2 buc Zahar gelifiant – 150 g Otet cu ghimbir si miere – 50 ml Gellfix – 1/2 pachet

Garrone/Cherry/Martini rosu – 200 ml

Capsuni – 800 g – 1 kg

Cardamon boabe – 4 buc

Anason stelat – 1 buc

Baton de scortisoara – 1 buc

Bobite de ienibahar – 4 buc

Fulgi de chilly – 2 – 3 fulgi

Coaja rasa de la o 1/2 portocala

Pastaie de vanilie – 1/2 buc

Zahar gelifiant – 150 g

Otet cu ghimbir si miere – 50 ml

Gellfix – 1/2 pachet

Categorii