Coulis de capsuni
Reteta culinara Coulis de capsuni din categoria Dulceata / Gem. Cum sa faci Coulis de capsuni
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Coulis de capsuni
Coulis este un sos gros, preparat din legume sau fructe si trecut prin sita. Coulis-ul de capsuni este delicios alaturi de un croissant proaspat sau poate fi ingredientul cheie dintr-un desert cu care vrei sa impresionezi. Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Incercati aceasta minunatie daca tot a venit sezonul capsunelor ! :D
Ingrediente Coulis de capsuni
Garrone/Cherry/Martini rosu – 200 ml Capsuni – 800 g – 1 kg Cardamon boabe – 4 buc Anason stelat – 1 buc Baton de scortisoara – 1 buc Bobite de ienibahar – 4 buc Fulgi de chilly – 2 – 3 fulgi Coaja rasa de la o 1/2 portocala Pastaie de vanilie – 1/2 buc Zahar gelifiant – 150 g Otet cu ghimbir si miere – 50 ml Gellfix – 1/2 pachet
Garrone/Cherry/Martini rosu – 200 ml
Capsuni – 800 g – 1 kg
Cardamon boabe – 4 buc
Anason stelat – 1 buc
Baton de scortisoara – 1 buc
Bobite de ienibahar – 4 buc
Fulgi de chilly – 2 – 3 fulgi
Coaja rasa de la o 1/2 portocala
Pastaie de vanilie – 1/2 buc
Zahar gelifiant – 150 g
Otet cu ghimbir si miere – 50 ml
Gellfix – 1/2 pachet