Covrigi de casa, cu seminte
Reteta culinara Covrigi de casa, cu seminte din categoria Sandvisuri. Cum sa faci Covrigi de casa, cu seminte
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Covrigi de casa, cu seminte
Initial am pornit cu gandul sa fac bagels, apoi din lipsa de timp, am decis sa fac covrigi de casa, tip bagels, pe care sa ii tai in doua si sa ii umplu cu unt de casa, rosii coapte si salam ...cu carne :))) Reteta pentru acesti covrigi este incredibil de simpla, iar de cand am renuntat la masina de framantat, parca au alt gust toate aluaturile coapte. Credeti-ma, este mult mai simplu si mai rapid, framantat cu mana. Eu am transformat covrigii, asadar, in sendvisuri pentru micul dejun, alaturi de un pahar cu iaurt, ceea ce puteti incerca si voi, eventual in weekend, mai ales ca timpul alocat nu ar trebui sa depaseasca o ora, sincer. Desigur ca puteti pregati de seara covrigii, insa nu vor mai fi calzi si aburinzi cand ii mancati.
Ingrediente Covrigi de casa, cu seminte
- 500 g faina alba
- 25 g drojdie moale
- 300 ml lapte dulce caldut
- 50 ml ulei de floarea-soarelui
- 1 ou
- mix seminte (in, susan, floarea-soarelui, dovleac)
- 1 lingurita rasa sare de Himalaya
- 1 lingurita rasa zahar brut