Crocant bouche
Reteta culinara Crocant bouche din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Crocant bouche
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Crocant bouche
Adica sa faca un krant in gurita. Despre reteta originala nici nu am facut sapaturi. Am vazut o poza si m-am gandit ca sigur imi va placea gustul sau combinatia. Cum sunt o mare amatoare cand vine vorba despre eclere sau choux a la creme , am zis: da! Fac si eu! Suces maxim! Aplauze si ovatii am primit.
Ingrediente Crocant bouche
Choux :
250 ml apa,
125 gr unt (65%)
un praf de sare
125 gr faina
Crema:
in varianta rapida: 1 plic de budinca, preparat dupa indicatiile producatorului
sau o crema de patiserie:
500 ml lapte
3 galbenusuri
150 gr zahar
1 pastaie de vanilie
30 gr faina
20 gr de amidon
un praf de sare
Zahar caramel :
200 gr