Crocant bouche

Reteta culinara Crocant bouche din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Crocant bouche

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Crocant bouche

 

Adica sa faca un krant in gurita. Despre reteta originala nici nu am facut sapaturi. Am vazut o poza si m-am gandit ca sigur imi va placea gustul sau combinatia. Cum sunt o mare amatoare cand vine vorba despre eclere sau choux  a la creme , am zis: da! Fac si eu! Suces maxim! Aplauze si ovatii am primit. 

Ingrediente Crocant bouche

Choux :

250 ml apa,

125 gr unt (65%)

un praf de sare

125 gr faina

Crema:

in varianta rapida: 1 plic de budinca, preparat dupa indicatiile producatorului

sau o crema de patiserie:

500 ml lapte

3 galbenusuri

150 gr zahar

1 pastaie de vanilie

30 gr faina 

20 gr de amidon

un praf de sare

Zahar caramel :

200 gr

Categorii