Croissant cu unt
Instructiuni de preparare Croissant cu unt
Ingrediente Croissant cu unt
15 gr drojdie
250 ml lapte
2 linguri unt topit (sau margarina)
1 lingurita sare
3 linguri zahar
420 gr faina
150 gr unt (sau margarina)
15 gr drojdie
250 ml lapte
2 linguri unt topit (sau margarina)
1 lingurita sare
3 linguri zahar
420 gr faina
150 gr unt (sau margarina)
Branza de vaci se trece prin sita, se inmoaie gelatina 1/2 ora in apa rece si se dizolva in doua lin
Branza de vaci se trece prin sita, se inmoaie gelatina 1/2 ora in apa rece si se dizolva in doua lin
Se tau toate fructele enumerate mai sus in bucati (inafara de struguri), se amesteca si se pun si co
Se tau toate fructele enumerate mai sus in bucati (inafara de struguri), se amesteca si se pun si co
Frecati zaharul cu untul si coaja de la lamaie pana obtineti o crema.Incorporati ouale, unul cate un
Frecati zaharul cu untul si coaja de la lamaie pana obtineti o crema.Incorporati ouale, unul cate un
Se topeste ciocolata frisca lichida se adauga treptat in ciocolata topita si se amesteca energic pan
Se topeste ciocolata frisca lichida se adauga treptat in ciocolata topita si se amesteca energic pan