Croissant mic dejun
Reteta culinara Croissant mic dejun din categoria Sandvisuri. Specific Franta. Cum sa faci Croissant mic dejun
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Croissant mic dejun
Hmmm, am constatat că anul acesta am postat doar vreo 3 rețete. Mno au fost diverse schimbări în viața de familie a Zmeilor! ;) Dar ușor, ușor mă repliez și readaptez. Să nu credeți că n-am mai gătit, ba da, la fel de mult, mai ales în weekend, dar mâncare normală :D de familiști ;) , noutăți sau fonfleuri.
Croissant 1 bucată, Cremă de brânză cca. 50 g, Morcov tânăr ½ bucată, Salam cu ardei 2 felii subțiri, Castravete ½ bucată, Măr bot de iepure ½ bucată.Croissantul se taie în două, apoi se unge cu crema de brânză pe ambele felii.
Morcovul și castravetele se curăță, apoi se taie felii cât mai subțiri, eventual cu curățătorul de legume.
Mărul se spală și se taie felii subțiri.
Se așează artistic și după gustul fiecăruia, fâșiile de legume, salamul și feliile de mere.
Se închide sandwich-ul cu jumătatea cealaltă de croissant! Se presează și se lasă la rece cca. 10 minute, pentru a se împreuna gusturile sau cel mai bine până a doua zi, când îl veți savura la mic-ul dejun.
Spor și poftă bună! ;)
Ingrediente Croissant mic dejun
Croissant 1 bucată, Cremă de brânză cca. 50 g, Morcov tânăr ½ bucată, Salam cu ardei 2 felii subțiri, Castravete ½ bucată, Măr bot de iepure ½ bucată.