Curry Samosas
Un aperitiv cu arome din India - curry samosas! Sunt foarte usor de facut, iar tehnica de pliere a acestui triunghi este disponibila in video.
Instructiuni de preparare Curry Samosas
Pregatiti umplutura: amestecati branza, curry-ul,adaugati sare si piper.
Taiati foile de brick in 2. Pliati partea rotunjita peste partea taiata pentru a obtine un dreptunghi.
Puneti aproximativ 1 lingura de umplutura la un capat. Formati samosa: pliati foaia de brick pentru a forma un triunghi.
Pliati pana cand ramane o frunza mica. Ungeti restul foii cu oul batut si lipiti pentru a inchide samosa.
Puneti samosas pe o tava cu hartie de pergament si ungeti fiecare parte cu putin ulei de masline. Puneti in cuptor timp de 10 minute la 200° C.
Gata!
Ingrediente Curry Samosas
120 gr branza proaspata
1 lingurita de curry
1 praf de sare
1 praf de piper
3 foi de brick
1 ou
1 lingura de ulei de masline