Curry Samosas

Un aperitiv cu arome din India - curry samosas! Sunt foarte usor de facut, iar tehnica de pliere a acestui triunghi este disponibila in video.

Timp de preparare 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Curry Samosas

Pregatiti umplutura: amestecati branza, curry-ul,adaugati sare si piper.

Taiati foile de brick in 2. Pliati partea rotunjita peste partea taiata pentru a obtine un dreptunghi.

Puneti aproximativ 1 lingura de umplutura la un capat. Formati samosa: pliati foaia de brick pentru a forma un triunghi.

Pliati pana cand ramane o frunza mica. Ungeti restul foii cu oul batut si lipiti pentru a inchide samosa.

Puneti samosas pe o tava cu hartie de pergament si ungeti fiecare parte cu putin ulei de masline. Puneti in cuptor timp de 10 minute la 200° C.

Gata!

Ingrediente Curry Samosas

120 gr branza proaspata

1 lingurita de curry

1 praf de sare

1 praf de piper

3 foi de brick

1 ou

1 lingura de ulei de masline

Categorii