DELICIU DE CIOCOLATA CU CASTANE

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare DELICIU DE CIOCOLATA CU CASTANE

Se rupe ciocolata bucatele si se pune la topit impreuna cu esenta de rom, la baine-marie. Se adauga untul si se amesteca pana cand se topeste. Se opreste focul si se ia vasul de pe abur. Cu ajutorul mixerului se incorporeaza pe rand galbenusurile si piureul de castane. Separat, se bat albusurile spuma si se incorporeaza in crema de ciocolata amestecand incet. Se adauga frisca si se mixeaza pana cand obtii cremozitatea dorita. Se pune crema in paharele decorate cu sos de ciocolata si se decoreaza cu frisca si ciocolata rasa. Se scoate de la frigider cu 30 minute inainte de a fi servite, pentru a fi moale si cremoasa.

Ingrediente DELICIU DE CIOCOLATA CU CASTANE

250 g ciocolata neagra

1 lingurita esenta de rom

25 g unt

2 oua

300 ml frisca

250 g piure de castane

sos de ciocolata

Categorii