Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

Timp de preparare
30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare
Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

 

O reteta improvizata . Am deschis un borcan de Marmelada de mere cu gutui fara zahar facuta la sfarsitul lunii septembrie si aveam pofta de biscuiti. Am adaugat un pic de tărâțe de grâu in compozitie, caci sunt bune pentru sanatate. Tărâțele de grâu sunt indicate în diete pentru că scad poftă de mâncare și oferă o senzație de sațietate care durează mai multe ore. În plus, dieta cu tărâțe de grâu îți va da energie, deoarece tărâțele conțin multe substanțe nutritive.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1608565182578-0'); });

 

INGREDIENTE
140 gr de migdale macinate pudra 20 gr de tărâțe de grâu 1 ou 100 gr de unt moale vanilie 50 gr indulcitor natural érythritol

Garnitura:

150 gr de marmelada fara zahar migdale feliate

Scoateti untul din frigider 1 ora inainte. Amestecati toate ingredientele pana obtineti un aluat destul de moale. Puneti-l la rece timp de 20 de minute.

Faceti apoi bile de aluat si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Apasati-le cu mana si puneti marmelada deasupra.

Presarati migdale feliate si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 15 -18 minute.

Scoateti si lasati-le sa se raceasca complet inainte de a le manipula caci sunt fragede.

Serviti cu o cafea !

Ingrediente

  • 140 gr de migdale macinate pudra
  • 20 gr de tărâțe de grâu
  • 1 ou
  • 100 gr de unt moale
  • vanilie
  • 50 gr indulcitor natural érythritol
  • 150 gr de marmelada fara zahar
  • migdale feliate

Categorii

Retete similare