Desert chec cu inima
Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Germania. Cum sa faci Desert chec cu inima
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert chec cu inima
Intotdeauna m-au fascinat "prajiturile surpriza". Prima astfel de prajitura descoperita de mine a fost tortul sah. Ce mare uau a fost cand l-am taiat! "Checul surpriza" l-am descoperit initial pe kochchef.de, apoi l-am vazut la sora mea de Paste (ea a decupat iepurasi, nu inima). Desigur ca mi-a facut cu ochiul si n-am rezistat sa nu-l fac si eu! Sper sa va placa si voua la fel de mult cum imi place si mie, atat la aspect cat si la gust.
Ingrediente Desert chec cu inima
Ingrediente pentru checul rosu:
200g margarina Rama cub
200g zahar
4 oua
300g faina
1 praf de copt
1 varf de cutit de sare
100 ml lapte
1 varf de cutit colorant alimentar rosu
Ingrediente pentru checul galben:
200g margarina Rama cub
200g zahar
4 oua
300g faina
1 praf de copt
1 varf de cutit de sare
100 ml lapte
Ingrediente bilute
restul de chec rosu, ramas dupa decupat
50 g nuca macinata
1/2 pachet crema la rece (Mix pentru crema pentru prajituri cu gust de vanilie de la dr Oetker)
125 ml lapte
nuca de cocos (aprox 25g)