Desert chec cu inima

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Germania. Cum sa faci Desert chec cu inima

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert chec cu inima

 

Intotdeauna m-au fascinat "prajiturile surpriza". Prima astfel de prajitura descoperita de mine a fost tortul sah. Ce mare uau a fost cand l-am taiat! "Checul surpriza" l-am descoperit initial pe kochchef.de, apoi l-am vazut la sora mea de Paste (ea a decupat iepurasi, nu inima). Desigur ca mi-a facut cu ochiul si n-am rezistat sa nu-l fac si eu!  Sper sa va placa si voua la fel de mult cum imi place si mie, atat la aspect cat si la gust. 

Ingrediente Desert chec cu inima

Ingrediente pentru checul rosu: 

200g margarina Rama cub 

200g zahar 

4 oua 

300g faina 

1 praf de copt 

1 varf de cutit de sare 

100 ml lapte 

1 varf de cutit colorant alimentar rosu

Ingrediente pentru checul galben: 

200g margarina Rama cub 

200g zahar 

4 oua 

300g faina 

1 praf de copt 

1 varf de cutit de sare 

100 ml lapte

Ingrediente bilute 

restul de chec rosu, ramas dupa decupat 

50 g nuca macinata 

1/2 pachet crema la rece (Mix pentru crema pentru prajituri cu gust de vanilie de la dr Oetker) 

125 ml lapte 

nuca de cocos (aprox 25g)

Categorii