Desert chec pufos cu cacao si capsuni
Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Desert chec pufos cu cacao si capsuni
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert chec pufos cu cacao si capsuni
Este un dulce apreciat atat de adulti cat si de copii.
200 gr. Făină, 200 gr. Zahăr, 5 ore distanta, 150 gr. piure de capsuni, 16 gr. zahăr vanilat, 4 linguri ulei, 2 linguri cacao, 1 lingurita praf de copt, putina sare.Se separă albușurile de gălbenușuri, se amestecă cu puțină sare și zahăr până devin spumă, se adaugă gălbenușurile amestecate cu ulei la fel ca maioneza, se adaugă zahărul vanilat și făina amestecată cu praful de copt.
Separam compozitia in doua, iar intr-una adaugam cacao diluata cu apa.
Cuptorul este preincalzit la 180 de grade C, hartia de copt asezata in tavi deci sa trecem la treaba, eu pun cu o lingura in fiecare compozitie, puteti face ce doriti, coaceti cam jumatate de ora, dar verificati cu scobitoarea sa fii sigur. Poftă bună!
Ingrediente Desert chec pufos cu cacao si capsuni
200 gr. Făină,
200 gr. Zahăr,
5 oră separate,
150 gr. Piure de capsuni,
16 gr. Zahăr vanilat,
4 linguri ulei,
2 linguri de cacao,
1 linguriță praf de copt,
puțină sare.