Desert cornuri cu crema de patiserie
Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert cornuri cu crema de patiserie
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert cornuri cu crema de patiserie
Crema este de vis. Moale, catifelata si ti se prelinge in momentul in care musti din corn :))) Dupa ce se racesc, crema se intareste, dar nu e nici o problema pentru ca se pot incalzii daca doriti cornurile calde. Desigur ca voi puteti sa le umpleti cu ce doriti… "retete pentru mese in familie"
Ingrediente Desert cornuri cu crema de patiserie
Pentru aluat:
250 ml lapte cald
100 gr iaurt natural
½ lingurita sare
3 linguri zahar brut sau alb
1 plic de drojdie uscata
1 ou
Coaja rasa de la o lamaie bio
50 unt moale
500 gr faina
Pentru crema:
600 ml lapte rece
3 linguri zahar brut sau alb
1 plic extract de vanilie Bourbon-Finesse de la Dr. Oetker
3 linguri rase de amidon de porumb
Pentru uns cornurile: 1 ou