Desert cornuri cu crema de patiserie

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert cornuri cu crema de patiserie

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert cornuri cu crema de patiserie

 

Crema este de vis. Moale, catifelata si ti se prelinge in momentul in care musti din corn :))) Dupa ce se racesc, crema se intareste, dar nu e nici o problema pentru ca se pot incalzii daca doriti cornurile calde. Desigur ca voi puteti sa le umpleti cu ce doriti… "retete pentru mese in familie"

Ingrediente Desert cornuri cu crema de patiserie

Pentru aluat:

250 ml lapte cald

100 gr iaurt natural

½ lingurita sare

3 linguri zahar brut sau alb

1 plic de drojdie uscata

1 ou

Coaja rasa de la o lamaie bio

50 unt moale

500 gr faina

Pentru crema:

600 ml lapte rece

3 linguri zahar brut sau alb

1 plic extract de vanilie Bourbon-Finesse de la Dr. Oetker

3 linguri rase de amidon de porumb

Pentru uns cornurile: 1 ou

Categorii