Desert cozonac cu ciocolata si coaja de portocale

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Desert cozonac cu ciocolata si coaja de portocale

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert cozonac cu ciocolata si coaja de portocale

 

Un cozonac pufos si aromat, in ton cu sarbatoarea Craciunului: ciocolata si portocala!  "Bunatati pentru Craciun"  

Ingrediente Desert cozonac cu ciocolata si coaja de portocale

1.2 kg faina alba

1 lgt sare

30 g drojdie proaspata

100 ml lapte

1 lgt zahar

1 lgt coaja rasa de lamaie

2 plicuri zahar vanilat

3 galbenusuri

20 ml ulei

100 g unt

aproximativ 800 ml lapte

150 g zahar

3 albusuri

6 lg zahar

3 lg cacao neagra

150 g coaja de portocale confiata

1 ou pentru uns

Categorii