Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata

Reteta culinara Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata

 

Pentru ca n-am rezistat invitatiei la surpriza pregatita de Merisor in pagina ei, concursul din campania "Bucuria de a împărți ceva bun" am preparat cu drag si particip si eu cu reteta de cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata, folosind ingrediente de la Dr. Oetker... un desert delicios la orice ora...si evident va las si reteta.....iar daca va place...tot acolo o puteti si aprecia...

Ingrediente Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata

4 oua

75 gr lapte praf( Dr. Oetker)

185 gr unt( intotdeauna folosesc unt cu 82% grasime)

160 gr ciocolata espresso

150 ml cafea espresso

100 gr zahar brun

un praf de sare

vanilie (Dr. Oetker)

1/2 plic praf de copt (Dr. Oetker)

250 gr faina

1 pahar de frisca

ornamente de ciocolata (Dr. Oetker)

Categorii