Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata

Reteta culinara Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata
Pentru ca n-am rezistat invitatiei la surpriza pregatita de Merisor in pagina ei, concursul din campania "Bucuria de a împărți ceva bun" am preparat cu drag si particip si eu cu reteta de cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata, folosind ingrediente de la Dr. Oetker... un desert delicios la orice ora...si evident va las si reteta.....iar daca va place...tot acolo o puteti si aprecia...
Ingrediente Desert cupcakes cu cafea, ciocolata espresso, frisca si fulgi de ciocolata
4 oua
75 gr lapte praf( Dr. Oetker)
185 gr unt( intotdeauna folosesc unt cu 82% grasime)
160 gr ciocolata espresso
150 ml cafea espresso
100 gr zahar brun
un praf de sare
vanilie (Dr. Oetker)
1/2 plic praf de copt (Dr. Oetker)
250 gr faina
1 pahar de frisca
ornamente de ciocolata (Dr. Oetker)