Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Italia. Cum sa faci Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata

 

Delicios ! Retata cu indulcitor si ciocolata neagra 100%. Puteti pune zahar si ciocolata dorita. https://www.blogulluicatalina.com/2021/08/inghetata-parfait-cu-cafea-si-ciocolata.html  

150 gr de mascarpone 70 g indulcitor natural érythritol 2 pliculete de 2 g de cafea ness 2 oua 40 gr de ciocolata neagra 100%

Mixati indulcitorul/zaharul la masina de cafea pentru a obtine o pudra fina.

Taiati ciocolata bucatele. Separati albusurile de galbenuri.

Bateti albusurile spuma. Frecati galbenusurile cu indulcitorul si cafeaua .

Adaugati branza mascarpone, amestecati. Incorporati apoi albusurile, amestecand usor. Adaugati bucatele de ciocolata si amestecati.

Varsati compozitia intr-o forma de chec in silicon.

Dati la congelator minimum 4 ore. Scoateti din forma si puneti pe un platou.

Decorati cu ciocolata.

Taiati felii si serviti.

Ingrediente Desert inghetata parfait cu cafea si ciocolata

150 gr de mascarpone

70 g indulcitor natural érythritol

2 pliculete de 2 g de cafea ness

2 oua

40 gr de ciocolata neagra 100%

Categorii