Desert jeleu de cafea

Desert jeleu de cafea

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Japonia. Cum sa faci Desert jeleu de cafea

Timp de preparare
30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare
Desert jeleu de cafea

 

Retete de suflet Un desert foarte apreciat de Japonezi. Recomandat doar adultilor este foarte racoritor.

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1608565182578-0'); });

 

INGREDIENTE
Cafea 500 ml. Zahar 29 g Gelatina 10 g Frisca,fructe dupa preferinte

Preparam cafeaua in functie dupa cum preferam ca tarie si aroma.

Amestecam gelatina cu putina apa rece si o lasam asa circa 10 minute.

Intr-un vas punem cafeaua si gelatina,amestecam continu la foc mic pana se dizolva gelatina.

Oprim focul si adaugam zaharul in functie de cat de dulce preferam jeleul,se poate si fara zahar.

Se toarna compozitia in patru cesti sau forme si se da la frigider circa doua ore pana se intareste

Se decoreaza cu frisca si fructe dupa preferinte.

Ingrediente

  • Cafea 500 ml.
  • Zahar 29 g
  • Gelatina 10 g
  • Frisca,fructe dupa preferinte

Categorii

Retete similare