Desert pasca cu aluat umplut
Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert pasca cu aluat umplut
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert pasca cu aluat umplut
Nu stiu cum se face, dar umplutura mea de pasca este mereu moale, asa ca si de data aceasta s-a "stricat" aspectul ei, marginea de aluat si crucea scufundandu-se in umplutura de branza. Pentru ca a fost multa umplutura si mi-era teama sa nu daram bucatile de aluat umplut, le-am lasat sa se coaca mai bine, dar apoi s-au ars un pic la baza. Pentru reteta m-am inspirat de la Merisor. Multumesc, Merisor, pentru reteta!
Ingrediente Desert pasca cu aluat umplut
Aluat:
20 g drojdie proaspata + 1 lingura zahar
450 g faina
200 ml lapte
2 galbenusuri
1 praf de sare
150 g zahar
3 plicuri zahar vanilat (8 g/plic)
50 ml ulei
Umplutura aluat:
2 albusuri
1 praf de sare
50 g zahar
25 g cacao
50 g nuci macinate
Umplutura de branza:
700 g branza de vaci desarata
300 g crema de branza Delaco Grace
200 g zahar
2 plicuri zahar vanilat (8 g/plic)
2 oua + 1 albus
100 g stafide aurii
4 linguri gris
Pentru uns:
1 galbenus
1 lingura lapte
Diametru tava: 22 cm