Desert pasca cu aluat umplut

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert pasca cu aluat umplut

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert pasca cu aluat umplut

 

Nu stiu cum se face, dar umplutura mea de pasca este mereu moale, asa ca si de data aceasta s-a "stricat" aspectul ei, marginea de aluat si crucea scufundandu-se in umplutura de branza. Pentru ca a fost multa umplutura si mi-era teama sa nu daram bucatile de aluat umplut, le-am lasat sa se coaca mai bine, dar apoi s-au ars un pic la baza.  Pentru reteta m-am inspirat de la Merisor. Multumesc, Merisor, pentru reteta!  

Ingrediente Desert pasca cu aluat umplut

Aluat:

20 g drojdie proaspata + 1 lingura zahar

450 g faina

200 ml lapte

2 galbenusuri

1 praf de sare

150 g zahar

3 plicuri zahar vanilat (8 g/plic)

50 ml ulei

Umplutura aluat:

2 albusuri

1 praf de sare

50 g zahar

25 g cacao

50 g nuci macinate

Umplutura de branza:

700 g branza de vaci desarata

300 g crema de branza Delaco Grace

200 g zahar

2 plicuri zahar vanilat (8 g/plic)

2 oua + 1 albus

100 g stafide aurii

4 linguri gris

Pentru uns:

1 galbenus

1 lingura lapte

Diametru tava: 22 cm

Categorii