Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar

 

"Retete pentru mese in familie" Pentru sarbatorile pascale aleg mereu sa fac preparate traditionale, iar sofisticarii mai putine. Insa de aceasta data, pe langa pasca cu aluat de cozonac, imi doream o pasca cu ciocolata, umplutura cremoasa, fructe uscate si fara zahar. Asa ca, am pregatit un aluat fraged si fain cu ciocolata, branza de vaci am combinat-o cu mascarpone si a fost super cremoasa, iar rezultatul a fost nemaipomenit. A fost numita the best pasca din toti anii. I-am cucerit pe toti, iar asta m-a bucurat enorm. Poate intr-o zi, o sa incercati si voi reteta.

Ingrediente Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar

Pentru aluat: 80 gr unt 1 ou 100 gr ciocolata cu lapte cu indulcitor 2 linguri lapte 1 lingura indulcitor pulbere Green Sugar 1 lingura cacao 230 gr faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita vanilie un praf de sare Pentru umplutura: 300 gr branza de vaci 250 gr mascarpone 2 oua 4 linguri indulcitor pulbere Green Sugar coaja rasa de la o lamaie 2 lingurite vanilie 100 gr mix fructe uscate 1 lingura rasa amidon indulcitor pudra Green Sugar pentru pudrat la sfarsit

80 gr unt

1 ou

100 gr ciocolata cu lapte cu indulcitor

2 linguri lapte

1 lingura indulcitor pulbere Green Sugar

1 lingura cacao

230 gr faina

1 lingurita praf de copt

1 lingurita vanilie

un praf de sare

300 gr branza de vaci

250 gr mascarpone

2 oua

4 linguri indulcitor pulbere Green Sugar

coaja rasa de la o lamaie

2 lingurite vanilie

100 gr mix fructe uscate

1 lingura rasa amidon

indulcitor pudra Green Sugar pentru pudrat la sfarsit

Categorii