Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar
Reteta culinara din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar
"Retete pentru mese in familie" Pentru sarbatorile pascale aleg mereu sa fac preparate traditionale, iar sofisticarii mai putine. Insa de aceasta data, pe langa pasca cu aluat de cozonac, imi doream o pasca cu ciocolata, umplutura cremoasa, fructe uscate si fara zahar. Asa ca, am pregatit un aluat fraged si fain cu ciocolata, branza de vaci am combinat-o cu mascarpone si a fost super cremoasa, iar rezultatul a fost nemaipomenit. A fost numita the best pasca din toti anii. I-am cucerit pe toti, iar asta m-a bucurat enorm. Poate intr-o zi, o sa incercati si voi reteta.
Ingrediente Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar
Pentru aluat: 80 gr unt 1 ou 100 gr ciocolata cu lapte cu indulcitor 2 linguri lapte 1 lingura indulcitor pulbere Green Sugar 1 lingura cacao 230 gr faina 1 lingurita praf de copt 1 lingurita vanilie un praf de sare Pentru umplutura: 300 gr branza de vaci 250 gr mascarpone 2 oua 4 linguri indulcitor pulbere Green Sugar coaja rasa de la o lamaie 2 lingurite vanilie 100 gr mix fructe uscate 1 lingura rasa amidon indulcitor pudra Green Sugar pentru pudrat la sfarsit
80 gr unt
1 ou
100 gr ciocolata cu lapte cu indulcitor
2 linguri lapte
1 lingura indulcitor pulbere Green Sugar
1 lingura cacao
230 gr faina
1 lingurita praf de copt
1 lingurita vanilie
un praf de sare
300 gr branza de vaci
250 gr mascarpone
2 oua
4 linguri indulcitor pulbere Green Sugar
coaja rasa de la o lamaie
2 lingurite vanilie
100 gr mix fructe uscate
1 lingura rasa amidon
indulcitor pudra Green Sugar pentru pudrat la sfarsit