Desert pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana

Reteta culinara Desert pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana

 

Pentru aceasta reteta, m-am inspirat initial de la JamilaCuisine, dar apoi am vazut si reteta lui Alex si am citit-o si pe a lui Merisor si, din 3 retete, am facut si eu o a patra :D A iesit foarte buna pasca, numai ca, din cauza ca branza a fost moale, s-au dus stafidele la fundul tavii, branza a ramas la mijloc, iar faina s-a ridicat. Ma hotarasem sa nu mai prezint reteta din cauza asta, dar a fost foarte buna la gust si tare pufoasa, asa ca n-aveti de ce sa nu o incercati.

Ingrediente Desert pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana

6 oua

700 g branza pufoasa cu smantana Delaco

200 g smantana

esenta de rom

300 g zahar

un plic de zahar vanilat (8 g)

100 g gris

150 g faina

200 g stafide

un plic de praf de copt (10 g)

sare

Diametru tava: 27 cm

Categorii