Desert pasca in trei straturi cu branza, ciocolata si bezea
Reteta culinara Desert pasca in trei straturi cu branza, ciocolata si bezea din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert pasca in trei straturi cu branza, ciocolata si bezea
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert pasca in trei straturi cu branza, ciocolata si bezea
Dementialaaaaaaaaa Anul trecut pentru Crăciun m-am hotărât sa fac o altfel de pasca, ceva inedit, un strat de branza cu stafide, unul de smantana cu cacao și unul cu bezea și nuca. Pentru aceasta reteta m-am inspirat din bucătăria Irinei.
Ingrediente Desert pasca in trei straturi cu branza, ciocolata si bezea
Primul strat din branza și stafide
4 oua de tara
150 g zahar
2 plicuri de zahar vanilat
3 linguri faina
600 g branza de vaci
100 g stafide brune și aurii
Coniac și esenta de rom pentru stafide cate 2 lg
1 lgt coaja de portocale
1 lgt Coaja de lamaie
Al doilea strat de smantana si cacao
4 galbenusuri
150 g zahar pudra
1 plic de zahar vanilat
500 g smantana minim 30% grasime (pusa pe malai 8 ore)
2 linguri faina mai pline (40g)
3 linguri potrivite de cacao
Al treilea strat de nuca și bezea
4 albusuri
4 linguri zahar
10 linguri rase cu nuca macinata