Desert pasca turnata cu fructe confiate

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert pasca turnata cu fructe confiate

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert pasca turnata cu fructe confiate

 

Mno, a trebuit să vin cu ceva dulce, după atâta carne! ;) PS Poze intermediare, nu prea am, dar mă credeți pe cuvântul Supreme Chef! ;) Creste si pofta buna! ;) PS :! si pentru finala ce am mai prins?) :)))

brânză grasă de vaci 700 g, Ouă 8 bucăți, Zahăr de tuse 8 linguri, Dr. Oetker zahăr vanilat aromat cu rom 1 plic, Amidon 100 g, făină albă de grâu 100 g, Griș de grâu dur 100 g, Coaja de lamaie Finesse de la Dr. Oetker 1 plic, sare de Hymalaia ½ lingurita, Praf de copt Dr Oetker 1 plic, Suc de lamaie aprox. 50 ml, Cireșe confiate cca. 100 g, Portocale confiate aprox. 100 g, Dosare limitate cca. 100 g.

Se amestecă ouăle cu zahărul, zahărul vanilat, brânza de vaci, coaja de lămâie până se omogenizează.

Se adauga apoi faina, amidonul, grisul, praful de sare si praful de copt, amestecand pana se incorporeaza in amestecul de oua si zahar, iar aluatul obtinut se toarna intr-o tava termorezistenta tapetata cu hartie de copt, de data aceasta in cazul meu intr-un formă de silicon fin!

Coaceți tortul de Paște în cuptorul preîncălzit, aprox. 35 de minute la 180 de grade.

Dupa ce trece testul cu scobitoarea, aluatul se scoate de pe copt, se lasa la racit in tava cca. 60 de minute 😉 apoi se portioneaza si se pudra cu zahar pudra.

Bafta si bafta!

Ingrediente Desert pasca turnata cu fructe confiate

Brânză de vaci grasă 700 g,

Ouă 8 bucăți,

Zahăr tos 8 linguri,

Zahăr vanilinat cu aromă de rom Dr Oetker 1 plic,

Amidon 100 g,

Făină albă de grâu 100 g,

Griș de grâu dur 100 g,

Coajă de lămâie Finesse de la Dr. Oetker 1 plic,

Sare de Hymalaia ½ linguriță,

Praf de copt Dr Oetker 1 plic,

Zeamă de lămâie cca. 50 ml,

Cireșe confiate cca. 100 g,

Portocale confiate cca. 100 g,

Limete confiate cca. 100 g.

Categorii