Desert pere si mere posate in vin

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert pere si mere posate in vin

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert pere si mere posate in vin

 

INGREDIENTE
Pere verzi tari cca. 4 bucăți, Mere verzi tari cca. 2 bucăți, Vin roșu demisec cca. 750 ml, Portocală 1 bucată medie, Zahăr brun cca. 200 g sau Edulocorem 1:1 200g, Mirodenii pentru vin fiert de la Fuchs 1 plic, Amidon din porumb 2 linguri. Pentru topping: Fistic mărunțit Opțional: Înghețată de vanilie sau banana.

Ingrediente Desert pere si mere posate in vin

Pere verzi tari cca. 4 bucăți,

Mere verzi tari cca. 2 bucăți,

Vin roșu demisec cca. 750 ml,

Portocală 1 bucată medie,

Zahăr brun cca. 200 g sau Edulocorem 1:1 200g,

Mirodenii pentru vin fiert de la Fuchs 1 plic,

Amidon din porumb 2 linguri.

Pentru topping:

Fistic mărunțit

Opțional:

Înghețată de vanilie sau banana.

Categorii