Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea

Reteta culinara Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea

 

O prajitura delicioasa pentru cafeaua de dimineata! Buuuuna de te lingi pe degete...pe toate!:)))))))

Ingrediente Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea

6 oua

180 gr unt (85% grasime)

200 gr zahar brun

100 ml smantana pentru frisca

vanilie

250 gr ciocolata neagra (60% cacao)

200 gr faina

1 plic praf de copt stins cu 1/2 lingurita zeama de lamaie

1 lingura de ness

500 ml lapte

4 oua

100 gr amidon

150 gr zahar brun

1 lingura ness

300 ml smantana din lapte pentru frisca( neindulcita)

Pentru insiropat fiecare strat( repetam de trei ori):

1/2 cana de cafea

1/2 cana de apa

zahar brun (2 sau 3 linguri)

esenta de rom(

100 gr unt

125 gr ciocolata neagra( 60% cacao)

50 ml smantana din lapte pentru frisca

1 lingura de miere

Categorii