Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea

Reteta culinara Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea
O prajitura delicioasa pentru cafeaua de dimineata! Buuuuna de te lingi pe degete...pe toate!:)))))))
Ingrediente Desert prajitura cu ciocolata si crema de cafea
6 oua
180 gr unt (85% grasime)
200 gr zahar brun
100 ml smantana pentru frisca
vanilie
250 gr ciocolata neagra (60% cacao)
200 gr faina
1 plic praf de copt stins cu 1/2 lingurita zeama de lamaie
1 lingura de ness
500 ml lapte
4 oua
100 gr amidon
150 gr zahar brun
1 lingura ness
300 ml smantana din lapte pentru frisca( neindulcita)
Pentru insiropat fiecare strat( repetam de trei ori):
1/2 cana de cafea
1/2 cana de apa
zahar brun (2 sau 3 linguri)
esenta de rom(
100 gr unt
125 gr ciocolata neagra( 60% cacao)
50 ml smantana din lapte pentru frisca
1 lingura de miere