Desert prajitura de post cu suc de rosii
Cum se face sucul de roșii. Reteta culinara Desert prajitura de post cu suc de rosii din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Desert prajitura de post cu suc de rosii
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert prajitura de post cu suc de rosii
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o pregatesc. M-am tinut de cuvant! Sper sa va placa si de ce nu, sa o pregatiti si voi!
Ingrediente Desert prajitura de post cu suc de rosii
Foi:
15 linguri ulei
5 linguri zahar
15 linguri suc de rosii
1 lingurita bicarbonat
putina zeama de lamaie pentru stins bicarbonatul
500-550 gr faina
2 lingurite esenta de vanilie
1 pliculet zahar vanilat
Crema:
1 litru lapte de soia (puteti folosi si apa)
10 linguri zahar
200 gr gris
200 gr margarina la pachet
coaja rasa de la o lamaie
zeama de la jumatate de lamaie
2 lingurite esenta de vanilie
1 borcan gem de prune de 400 gr (sau puteti folosi alt gem)
zahar pentru pudrat