Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci
Reţetă de preparare a papanaşilor. Reteta culinara Desert de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci
reteta de preparare a papanasilor Papanasii cu branza proaspata de vaci sunt un desert extraordinar cum numai noi romanii stim sa facem. Ti-l recomand sa-l incerci
Ingrediente Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci
reteta de preparare a papanasilor
350 g Branza proaspata de vaci
260 g Faina de cozonac
1 ou
80 g zahar
1 pliculet de praf de copt
coaja rasa de la 1/2 lamaie
2 lingurite de esenta de vanilie
2 pliculete de zahar vanilat
un praf de sare
smantana cat mai grasa si dulceata pentru servire
ulei de floarea soarelui pentru prajit