Desert Tiramisu cu indulcitor

Tiramisu reţetă originală. Reteta culinara Desert Tiramisu cu indulcitor din categoria Dulciuri. Specific Romania. Cum sa faci Desert Tiramisu cu indulcitor

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert Tiramisu cu indulcitor

 

Foarte bun si fara oua si zahar! :X

 

INGREDIENTE
BLAT 36 piscoturi 350ml cafea esenta de rom CREMA 500gr mascarpone 500gr smantana 30%grasime indulcitor dupa gust un plic zahar vanilinat ORNAT doua linguri cacao

Am prepart cafeua si am adugat esenta de rom si indulcitor dupa gust.

Am folosit o tava dreptunghiulara si m-am ajutat cu rama detasabila primita din camara bucataras. ro

Intr-un bol am mixat mascarpone cu zaharul vanilinat

Smantana se mixeaza cu indulcitorul pana devine frisca apoi se incorporeaza in crema de mascarpone.

Se ia cate un piscot si se trece prin cafea dupa care se aseaza in tava. Dupa ce am asezat primul strat de piscoturi punem un strat de mascarpone apoi iar un strat de piscoturi trecute prin cafea si ultimul strat va fi crema de mascarpone iar desupra pudram cu cacao si dam la rece pentru 3 ore.

Ingrediente Desert Tiramisu cu indulcitor

BLAT

36 piscoturi

350ml cafea

esenta de rom

CREMA

500gr mascarpone

500gr smantana 30%grasime

indulcitor dupa gust

un plic zahar vanilinat

ORNAT

doua linguri cacao

Categorii