Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

Reteta culinara din categoria Dulciuri. Cum sa faci Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

 

Cand am gustat prima lingurita am descoperit America gustului! :))))) Incredibil de delicios, parfumat, aromat,  intr-o combinatie minunata, de nutella, jeleuri de portocale, vanilie, rom, alune de padure si ciocolata stracciatella.... Va poftesc cu mare drag la rasfat si va sugerez sa puneti reteta la  favorite pentru desertul de Revelion, eu cu siguranta il voi repeta in cantitate dubla!

Ingrediente Desert tort de biscuiti cu Nutella, jeleuri de portocale si alune de padure

120 gr. unt

1 pahar de lapte

1 borcan mare de nutella( 750 gr.)

1/2 cutie de jeleuri de portocale invelite in ciocolata( eu am gasit in Lidl )

3 linguri alune de padure crude

vanilie

esenta de rom( dupa gustul personal, mie imi place mai aromat)

coaja de portocala( Bio)

o ciocolata alba cu stracciatella

460 gr. biscuiti

Categorii