Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster
Reteta culinara Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster din categoria Sosuri. Specific Franta. Cum sa faci Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster
Scoate in evidenta aroma sfeclei cu mici influente mediteraneene. Branza Haloumi prajita, alaturi de niste crutoane aromate, grisine sau nachos este tot ceea ce ai nevoie in materie de gustare sanatoasa intre mese. Iar blenderul Oster iti vine in ajutor. Astfel vei putea realiza extrem de repede acest preparat, tocat pana la perfectiune, ca tu sa te bucuri de toata plinatatea gustului dulce acrisor al sfeclei.
Ingrediente Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster
sfecla rosie proaspata – 5 buc
smantana de gatit – 200 ml
usturoi – 2 catei
hrean cu smantana la borcan – 1/2 borcan mic
grisine – 1 pachet
menta proaspata – 4-5 frunze
sare si piper alb dupa gust