Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster

Reteta culinara Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster din categoria Sosuri. Specific Franta. Cum sa faci Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster

 

Scoate in evidenta aroma sfeclei cu mici influente mediteraneene. Branza Haloumi prajita, alaturi de niste crutoane aromate, grisine sau nachos este tot ceea ce ai nevoie in materie de gustare sanatoasa intre mese. Iar blenderul Oster iti vine in ajutor. Astfel vei putea realiza extrem de repede acest preparat, tocat pana la perfectiune, ca tu sa te bucuri de toata plinatatea gustului dulce acrisor al sfeclei.

Ingrediente Dip (crema) de sfecla cu Blenderul Oster

sfecla rosie proaspata – 5 buc

smantana de gatit – 200 ml

usturoi – 2 catei

hrean cu smantana la borcan – 1/2 borcan mic

grisine – 1 pachet

menta proaspata – 4-5 frunze

sare si piper alb dupa gust

Categorii