Eclere cu crema de mango si ganaj de ciocolata alba

Reteta culinara Eclere cu crema de mango si ganaj de ciocolata alba din categoria Dulciuri. Specific Franta. Cum sa faci Eclere cu crema de mango si ganaj de ciocolata alba
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Eclere cu crema de mango si ganaj de ciocolata alba
Din punctul meu de vedere, eclerul este un desert care nu mai are nevoie de introducere... Am vrut sa-l fac putin diferit fata de ce-am fost noi obisnuiti pana acum si din spusele multora, a fost un real succes. Va invit sa incercati aceasta reteta ! Garantat veti impresiona ! Si daca nu doriti sa impresionati pe cineva, cu-atat mai bine, va raman mai multe pentru voi ! Enjoy dragilor!
Ingrediente Eclere cu crema de mango si ganaj de ciocolata alba
Pentru cojile de ecler: (20 coji mici sau 10 mari) Apa – 150 ml Ulei – 75 ml Faina de cozonac – 100 g Oua medii – 3 buc Sare – 1 varf de cutit Pentru crema de mango: (pentru 10 eclere) Conserva mango in suc propriu – 1 buc (425 g) Suc de mango (din conserva) – 250 ml Amidon – 3 lingurite Mango proaspat (copt) – 1 buc Galbenusuri de ou – 4 buc Zahar – 160 g Esenta de vanilie – 1 lingurita Unt (la temperatura camerei) – 20 g Pentru ganache: Ciocolata alba – 200 g Smantana de gatit – 200 ml Extra: Scortisoara macinata – dupa gust
Apa – 150 ml
Ulei – 75 ml
Faina de cozonac – 100 g
Oua medii – 3 buc
Sare – 1 varf de cutit
Conserva mango in suc propriu – 1 buc (425 g)
Suc de mango (din conserva) – 250 ml
Amidon – 3 lingurite
Mango proaspat (copt) – 1 buc
Galbenusuri de ou – 4 buc
Zahar – 160 g
Esenta de vanilie – 1 lingurita
Unt (la temperatura camerei) – 20 g
Ciocolata alba – 200 g
Smantana de gatit – 200 ml
Scortisoara macinata – dupa gust